Ænder på spil i Sognegården

# Nyheder
Udgivet torsdag d. 14. november 2019, kl. 11:01

Der var ti ænder på spil, da årets andespil løb af stablen i Birkerød Sognegård i lørdags. Rigtigt gammeldags andespil med sognepræst Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen som veloplagt opråber. Først var der stor frokostbuffet med mange lækkerier tilberedt af kirkens mange frivillige. Det satte stemningen inden spillet gik i gang og stilheden sænkede sig indtil det befriende ”banko” fuldt af et kollektivt åh! fra resten af forsamlingen. Indimellem var der kaffebord med frisklavet æblekage og tid til snak. Formålet med det hele var det bedste: Penge til kirkens juleuddeling, der forestås af præsterne til borgere, hvis økonomi gør det svært at klare udgifterne til julefejringen. 12.000 kr. blev det til – og stor tilfredshed hos de frivillige, da der var ryddet op og pengene var talt.