Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

I Corona tiden

I Corona tiden


# Arkiv
Udgivelsesdato Udgivet torsdag d. 2. april 2020, kl. 08:28
I Corona tiden

Det er en vanskelig tid, der er over os. Corona-virussen holder mange af os indendørs, og som kirke er vi nødt til at lukke ned for vores gudstjenester og arrangementer og aktiviteter. Det har vi aldrig prøvet før, og vi savner jer alle sammen.

Indtil videre er alt i og omkring Birkerød Kirke lukket ned til og med 2. påskedag efter instrukser fra myndighederne. Vi håber, at vi kan genoptage vores gudstjenester og øvrige aktiviteter efter påske, men vi afventer regeringens og sundhedsmyndighedernes instrukser, før vi kan annoncere yderligere. Hold gerne øje med kirkens hjemmeside, hvor aktuelt slås op - og hvor der er ord til fordybning og trøst.

Vi forsøger at være kirke på den måde, som det er muligt under de givne omstændigheder, og vi håber, at I alle har det godt rundt omkring, og at I passer på jer selv.

I kan stadig komme i kontakt med kirkens kordegn på følgende e-mail: birkeroed.sogn@km.dk og kirkens præster står som altid til rådighed for samtale og sjælesorg - i denne tid telefonisk. Der er også mulighed for at chatte med en præst fra folkekirken på https://www.sjaelesorg.nu/.

 Tøv ikke med at tage fat i os, hvis vi kan være jer behjælpelige.

 Med de bedste ønsker til jer alle fra

  Personale, menighedsråd og præster ved Birkerød Kirke