Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Birkerød kirke er igen åben

Birkerød kirke er igen åben


# Nyheder
Udgivelsesdato Udgivet onsdag d. 20. maj 2020, kl. 12:46

Se vores retningslinjer for gudstjenester:

Folkekirken er med i anden fase af genåbning af Danmark, og vi glæder os meget til atter at kunne fejre gudstjenester med jer! Coronavirussen er dog stadig over os, og derfor vil der stadig være foranstaltninger i kirken, med henblik på at inddæmme smittefaren.

Derfor gælder følgende retningslinjer i Birkerød Kirke:

  • Alle gudstjenestedeltagere skal følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer for god håndhygiejne med afspritning af hænder i våbenhuset.
  • Der må maksimalt deltage 30 personer til gudstjenesterne (der skal være 2 meter mellem deltagerne: der er markering ved siddepladserne).
  • Særlige retningslinjer for altergang gør sig gældende og vil blive meddelt under gudstjenesten.

Vi glæder os til at se jer i kirken igen!

 

Birkerød sognegård – er delvis åben:

Kirkekontoret er igen åbent for personlig betjening – men vær opmærksom på, at der skal holdes afstand, og at der kun er adgang til kontoret efter aftale med kordegnen.

Øvrige lokaler vil være lukket og kan ikke anvendes af personer udefra – det betyder, at der ikke foretages udlejning af lokaler.

Vi er selvfølgelig kede af at vi ikke har lige så mange aktiviteter som vi plejer at have, men her i opstartsfasen har vi valgt at være forsigtige, af hensyn til vores brugere af kirke og sognegård.

Med venlig hilsen
Personalet, præster og menighedsråd ved Birkerød Kirke