Dato Onsdag d. 10. november 2021, Kl. 10:30 til kl. 12:00
Sted Caféen i Birkerød Sognegård, Kirkevej 2, 3460 Birkerød
Poul Hansen - den loyale partisoldat

Ved John Theil Münster, pensionist, medlem af Birkerød sogns menighedsråd siden 2000, pt. næstformand i rådet

”Poul Hansen, der var udlært som møbelsnedker, var en af de sidste ledende socialdemokrater, som med en håndværkerbaggrund – og derudover som selvlært i det politiske og organisatoriske univers – nåede tæt på toppen i dansk politik.”

John Theil Münster har fået udgivet en biografi over den socialdemokratiske tidligere forsvarsminister Poul Hansen. John Theil Münster er pensioneret regeringsembedsmand (Forsvarsministeriet). Herudover har han haft en alsidig karriere i stat, amt og kommune, hvor han har betjent det politiske ledelses-niveau. Uddannet cand.scient.pol. fra Århus Universitet 1980.