MAJ

Dato Onsdag d. 18. maj 2022, kl. 10:15
Caféudflugt til Assistens kirkegård med rundvisning

Vores guide Poul Kragelund viser rundt til spændende gravsteder på Assistens kirkegård og fortæller om kirkegården, gravmælerne og de gravlagte personer. Udflugten er primært for selvhjulpne personer. Fælles afgang fra Birkerød station med toget mod København kl. 10.15. Mød op senest kl. 10.10 på Københavnssiden med gyldig rejsehjemmel (billet, rejsekort eller ”mimrekort”. Man medbringer selv mad og drikke, som indtages i den nærliggende Hans Tavsens Park, eller i Hellig Korskirkens menighedshus i tilfælde af dårligt vejr. Der er ikke samlet hjemtransport. Man finder selv hjem, så man kan forlænge udflugten på egen hånd med et café-besøg, hvis det ønskes.

Det er gratis at deltage, men man bedes tilmelde sig senest den 14. maj til finnaagejoergensen@gmail.com eller ved at lægge besked på 61502308.