Adventskoncert m. Vox Nobis

Adventskoncert m. Vox Nobis

Dato Søndag d. 27. november 2022, Kl. 17:00 til kl. 19:00
Sted Birkerød Kirke, Henrik Gerners Vej 2, 3460 Birkerød

Dirigent Jens Sparrevohn Rønn og 12 dygtige amatører og semiprofessionelle sangere glæder sig til at synge julen ind i Birkerød Kirke 1. søndag i advent, den 27. november 2022 kl. 17.

Repertoiret bliver en blanding af skønne og velkendte julesatser fra forskellige perioder og lande. Der vil helt sikkert både lyde velklang med engelsk og nordisk baggrund.

Vox Nobis blev dannet i 2010 af dirigenten. Koret holder til i de Gamle Bys Kirke, der med sin fine akustik danner en smuk ramme om korets øvedage. Korets repertoire har indledningsvis været centreret omkring den romantiske periode, men renæssance, barok og nutidig musik står også korets hjerte nær.

Koret er kendetegnende ved en slank og nordisk klingende lyd, som man kender det fra andre dygtige kammerkor.

Vox Nobis glæder sig til at synge i Birkerød Kirkes fine kirkerum. På genlyd.

Prisen er 100 DKK og går ubeskåret til Menighedens juleuddeling