Drop-in dag

Sted Birkerød Sognegård, Kirkevej 2, 3460 Birkerød

Drop in-dag i Birkerød Kirke

Birkerød Sogn holder drop in-dag lørdag d. 8. oktober 2022 fra kl. 11-15

Har I overvejet at blive viet? Eller døbt? Så er der nu mulighed for det, når Birkerød Sogn slår dørene op til drop in-dag lørdag d. 8. oktober 2022 fra kl. 11-15 i Birkerød Sognegården. Dagen er en tænkt som festdag for alle – uanset bopæl.

Menighedsrådet og personalet har arrangeret, at der er kreativ aktivitet omkring vores nye ”livstræ” i sognegården, og der vil både være musik, festlig fejring med bobler, kransekage og mad til alle.

Det kræver ingen forberedelse for at blive døbt ved drop in-dåb. Du kan komme ind fra gaden og lade dig døbe. Dåben er en gave, og en gave er aldrig noget, man skal gøre sig fortjent til – blot række hænderne, eller hovedet i dette tilfælde, frem og sige tak.

For at blive viet kræver det, at I forinden har indhentet en prøvelsesattest fra kommunen, og at mindst 1 af jer af medlemmer af folkekirken.

Du kan finde flere oplysninger og svar på dine spørgsmål i FAQ på hjemmesiden under omtalen af  Drop-in dagen – ellers er du også meget velkommen til at kontakte en af sognets præster eller vores kirkekontor.