• This event has already taken place.
Søndag d. 19. maj 2019, Kl. 15:00 til kl. 16:00

Koret har tidligere medvirket til koncerter  hos os i Birkerød - med stor succes.

Et stort og mangfoldigt repertoire kendetegner korets koncerter med både klassiske værker samt populære evergreens.

Så man kan roligt glæde sig til en velsunget og underholdende koncert med en fin blanding af gammelt og nyt.

Koret bliver kyndigt ledet af Lars Jørgensen - organist ved Vallensbæk Kirke , og mens koret lige "trækker vejret" spiller organist Carsten Pedersen musik af Buxtehude og Tournemire.

Efter koncerten i kirken er Birkerød Menighedsråd vært ved en sammenkomst i Sognegården, hvor vi over "et lille glas" og en "saltdims" ønsker hinanden god sommer, og samtidig kan nyde haven. - Og måske har Politikoret et par ekstra numre at overraske med?

Birkerød kirke