Lørdag d. 6. april 2019, Kl. 09:30 til kl. 15:30

Kalkmalerier, altertavler og tekstiler: Kirker er fyldt med det fineste håndværk, symboler og historiefortælling. Både som historisk levn: Satire i datiden eller ”Hvordan gik fine folk klædt i 1300-tallet”- men ikke mindst fyldt af symboler og grundfortællinger fra vores kultur.

Vi glæder os til at byde velkommen til en højskoledag i kunstens tegn med særligt blik på Birkerød kirke.

Vi får besøg af

• Torben Svendrup, historiker, kendt fra DR´s 'De uartige kalkmalerier' og 'Mord i Middelalderen',

• Universitetslektor Hans Jørgen Frederiksen, forfatter til flere opslagsværker om kirkekunst og kendt som en fremragende formidler

• lokal væverske Vibeke Gregers, som har udført tekstiler til hele 39 kirker – bl.a. Birkerød.

Entré 80 kr. inkl. traktement

Betaling via mobilepay: 51397 senest 31. marts 2019