Filmstudiekreds

Torsdag d. 19. september 2019, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Birkerød Sognegård
Inger Merete Hansen

Denne aften skal vi se ”The Judge”/ ”Dommerens valg” (britisk 2017) instrueret af Richard Eyre. En anmelderrost film om de svære valg vi mennesker kan komme ud for både som privatpersoner og i embedsmedfør, f.eks. som Fiona Maye, der er dommer ved The High Court i England, hvor hun behandler sager i familieretten. Dommeren spilles formidabelt af Emma Thomsen. Hvad henholder vi os til og hvad afgør egentlig vores valg, når det kommer til stykket? Filmen er baseret på bogen ”Barnets tarv” af Ian McEwan, der også har skrevet romanen, der ligger til grund for filmen ”Soning”.

Alle aftener kl. 19:00-22:00 (der kan komme ændringer).

Tilmelding sker enten på hjemmesiden eller til kirkekontoret på telefon 45 81 88 22 eller til sognepræst Inger Merete Hansen på telefon 26 83 81 04.