Dato Søndag d. 29. november 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Sted Birkerød Kirke
100 kr.
Julekoncert

Juletiden nærmer sig så småt, og i god tid rundsender vi indbydelse omkring  vores julekoncert, der - som altid - ligger 1. adventssøndag Kl. 16. Det er i år lykkedes at engagere et meget anerkendt og eksklusivt jazzensemble  - nemlig  "Mads Granum Kvintet", der allerede har en stor international karriere bag sig. Ensemblet  består af:

Regitze Glenthøj: vokal
Mads Hansen: saxofon
Mads Granum: piano & kirkeorgel
Thomas Ovesen: kontrabas
Ricco Victor: trommer.

Vi laver jazzkoncerter i kirken med nye salmer og kendte salmeklassikere. Hør desuden kirkeorglet spille jazz og få historier bag om musikken.

Programmet til koncerten den 29 november vil selvfølgelig bestå af kendte danske og  udenlandske  "juleevergreens"  - i jazzlayout.

Da publikum ikke er "medsyngende" må vi i skrivende stund være max. 60 personer i kirken. Og - ved at bruge tilmeldingslinket, kan vi nemt overskue antallet af tilhørere.

Julekoncerten er en af de få koncertarrangementer, hvor vi tager entré:

Prisen er Kr. 100 - for voksne og kr. 50- for børn u. 12 år. Betaling sker på dagen via mobilpay eller kontanter.

Hele billetindtægten går ubeskåret til Birkerød Sogns julehjælp - og den er der også brug for i år.

På Birkerød sogns hjemmeside vil man løbende få seneste opdatering omkring koncerter mv. i forhold til aktuel coronasituation. HUSK MUNDBIND.

Birkerød Sogn ønsker alle en glædelig advent.