FRAGMENTER af kærlighedens skikkelser

Torsdag d. 13. februar 2020, Kl. 19:30 til kl. 21:00
SG-Hel sal, ny bygn., Kirkevej 2, 3460 Birkerød, Danmark
Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen

Som optakt til Valentinsdag inviterer Birkerød Kirke til en stemningsfuld aftenandagt i kærlighedens tegn med deltagelse af klassisk sanger Janne Solvang, pianist Love Persson og violinist Cassandra Andrea Juul. Aftenens vært er sognepræst Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen.

Vi kender alle til kærligheden; men hvad er kærlighed egentlig? Gud er kærlighed, siger man. Andre siger, at kærlighed er det, der binder os mennesker sammen – og nogen siger, at et liv uden kærlighed vil være tomt og indholdsløst.

Der er sagt meget om kærlighed igennem tiderne, men ét er sikkert: Kærligheden har mange skikkelser, og vi møder kærlighed i alskens former igennem et menneskeliv - fra den stormende forelskelse, til den opslugende jalousi, den betingelsesløse hengivenhed og den gnavende sorg.

Torsdag d. 13. februar kl. 19.30 stiller vi skarpt på disse følelser, når vi har FRAGMENTER af kærlighedens skikkelser i sang, ord og musik. Vi skal bl.a. høre, hvad Bibelen og nutidige digtere har at sige om kærligheden, hvordan Debussy giver kærligheden tonalitet, og hvordan kærligheden for Poldowski nærmest får et sværmende og drømmerisk præg. Det finder sted i Birkerød Sognegård, Kirkevej 2, 3460 Birkerød, og alle er hjerteligt velkomne.

Forinden andagten serveres der et glas champagne i foyeren. Der er gratis adgang.