*AFLYST* FRAGMENTER af forår

Birkerød Kirke, Henrik Gerners Vej 2, 3460 Birkerød, Danmark
Inger Merete Hansen
© JL G from Pixabay

Foråret er på vej, som optakt her til inviterer Birkerød Kirke til en stemningsfuld musikandagt med nogle af John Høybyes værker. Birkerød Kirkes Juniorkor medvirker til gudstjenesten.

FRAGMENTER er temaopbyggede aftensgudstjenester, der falder på en hverdag. Der vil være forskellige temaer for hver gang, ligesom at formen også kan variere. Fælles for gudstjenesterne er dog, at de vil stille skarpt og belyse temaet i ord, musik og sang.

Birkerød sogns Juniorkor synger foråret ind med en buket af sprudlende vårfriske korsatser fra John Høybyes årstidshøjmesser til denne aftens musikandagt i Birkerød kirke.

Musikalsk ledsages koret af organist og pianist Simon Garnæs Jansfort og kontrabassist Mikael Hegelund Martinsen.

Liturg: Inger Merete Yde Hansen
Korledelse: Janne Solvang