Filmstudiekreds

Torsdag d. 6. februar 2020, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Birkerød Sognegård, Kirkevej 2, 3460 Birkerød
Inger Merete Yde Hansen & Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen

Her vises kvalitetsfilm af både nyere og lidt ældre dato, hver med deres bud på eksistentielle emner og etiske dilemmaer. Efter filmen er der god lejlighed til uddybning og debat.

”The Reader” (britisk-amerikansk drama fra 2008) instrueret af Stephen Daldry. I anledning af 80 året for besættelsen og 75 året for befrielsen skal vi gense den oscarvindende film ”The Reader”. Filmen er baseret på Bernhard Schlinks roman ”Højtlæseren”.  Vi møder den unge Michael i 30 ´ernes Tyskland, der forelsker sig stormende i den lidt ældre og mere erfarne Hanna. En dag er Hanna pludselig forsvundet, og han efterlades i et tomrum. Først 8 år efter genser Michael, nu jurastuderende, Hanna. Det er både en kærlighedshistorie, men også en film, der kaster lys over de hemmeligheder, vi hver især kan gå med. Filmen tager også temaet skyld og skam op. Medvirkende Kate Winslet, Ralp Fiennes og Bruno Ganz.

Tilmelding sker enten på hjemmesiden eller til kirkekontoret på telefon 45 81 88 22 eller til sognepræst Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen på telefon 29 11 00 40 eller til sognepræst Inger Merete Hansen på telefon 26 83 81 04.