*AFLYST* Filmstudiekreds

Torsdag d. 12. marts 2020, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Birkerød Sognegård, Kirkevej 2, 3460 Birkerød
Inge Merete Yde Hansen & Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen

Her vises kvalitetsfilm af både nyere og lidt ældre dato, hver med deres bud på eksistentielle emner og etiske dilemmaer. Efter filmen er der god lejlighed til uddybning og debat.

Lys i mørket” (finsk drama-komedie fra 2018) instrueret af Aki Kaurismäki. Filmen har vundet en Sølvbjørn på filmfestivalen i Berlin og er blevet kaldt en af Kaurismäkis bedste. Vi følger den pokerspillende restauratør og omrejsende skjortesælger i Helsinki, hvor han møder den syriske flygtning, Khaled, som lige er kommet til Finland. En alvorlig tragiskkomisk fortælling, men også varm og medmenneskelig, hvor der skabes lys i mørket.

Tilmelding sker enten på hjemmesiden eller til kirkekontoret på telefon 45 81 88 22 eller til sognepræst Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen på telefon 29 11 00 40 eller til sognepræst Inger Merete Hansen på telefon 26 83 81 04.