Dato Torsdag d. 29. oktober 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Sted Birkerød Sognegård, Henrik Gerners Vej 2, 3460 Birkerød
Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen
*AFLYST* Gud, det' for børn! ... ALLEHELGEN

Børnegudstjenester i Birkerød Kirke er gudstjenester på børnenes præmisser. Her bliver der fortalt og leget bibelhistorier for de mindste børn, så de kan forstå det. Man synger også med børnene, beder Fadervor, og bliver velsignet.

Vi afholder "Gud det' for børn" om eftermiddagen med tilbud om kreativ hygge inden og aftensmad bagefter. . Det er nogle sjove eftermiddage med god mulighed for også at lære nye mennesker at kende.

Torsdag den 29. oktober kl. 17.00 mødes vi til en udendørs lysfest ved sognegården, beliggende Kirkevej 2. Allehelgen handler om lyset, der brænder i mørket – og det er en anledning til at tænke på alle dem, som vi ikke har mere. Måske har vi mistet et kæledyr eller en olde, som vi gerne vil tænde et lys for og sende gode tanker, og det har vi mulighed for denne eftermiddag.

Birkerød kirkes børnekor medvirker, og vi afslutter gudstjenesten med en bolle og kop varm kakao eller juice.

Da vi skal være uden for, skal man tage tøj på efter vejret. Hvis det står ned i stænger, bliver vi desværre nødt til at aflyse arrangementet.

Vi glæder os til at se jer!