Dato Torsdag d. 26. november 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Sted Birkerød Kirke, Henrik Gerners Vej 2, 3460 Birkerød
Inger Merete Hansen
Gud, det' for børn! ... ADVENT

Børnegudstjenester i Birkerød Kirke er gudstjenester på børnenes præmisser. Her bliver der fortalt og leget bibelhistorier for de mindste børn, så de kan forstå det. Man synger også med børnene, beder Fadervor, og bliver velsignet.

Så nærmer adventen sig, decembers travle måned, hvor vi forbereder os til julens store fest. En fest vi deler både med hinanden og med Gud, der lod sig føde som et lille barn for at dele sit liv med os og sprede lys og glæde. At sprede lys, kærlighed og glæde handler mange af juleforberedelserne om, men først må vi have stemt vores hjerte og sind, så vi kan begynde at komme i julestemning.  Her vil Birkerød kirkes børnekor synge og vi skal også høre en lille fortælling.

På grund af sundhedsmyndighedernes anbefalinger kan vi desværre ikke have plads til alle og vi er derfor nødt til at begrænse hvor mange, der kan deltage i vores gudstjenester. I bedes venligst tilmelde jer.  I er selvfølgelig også velkomne til at møde op, men vi kan desværre ikke garantere, at der vil være pladser tilbage og kan derfor være nødsaget til at måtte afvise fremmødte uden tilmelding i døren.

TILMELDLING SKER HER!

Vi glæder os til at se jer!