Dato Torsdag d. 26. november 2020, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Sted Henrik Gerners Vej 2, 3460 Birkerød
Inger Merete Hansen
Gud, det' for børn! ... ADVENT

Børnegudstjenester i Birkerød Kirke er gudstjenester på børnenes præmisser. Her bliver der fortalt og leget bibelhistorier for de mindste børn, så de kan forstå det. Man synger også med børnene, beder Fadervor, og bliver velsignet.

Mange børnefamilier med en travl hverdag synes, at gudstjeneste og fællesspisning er en god kombination. Det kan passe bedre at gå i kirke med børnene på en hverdag end søndag formiddag. Især når man ikke skal hjem og lave aftensmad bagefter.

Vi afholder "Gud det' for børn" om eftermiddagen med tilbud om kreativ hygge inden og aftensmad bagefter. . Det er nogle sjove eftermiddage med god mulighed for også at lære nye mennesker at kende.

Vi starter kl. 16.00 i B&U-lokalet i Sognegården hvor alle kan kan være med til KREA-værkstedet. Så går vi over til gudstjenesten . Efter gudstjenesten spiser vi sammen i sognegården.