Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Forstå din teenager

SEP
26

Forstå din teenager


Dato Lørdag d. 26. september 2020, Kl. 10:30 til kl. 12:30
Sted Birkerød Sognegård, Kirkevej 2, 3460 Birkerød
Medvirkende
Gitta Haag
Pris
Gratis
Forstå din teenager

"Hverdagen med en teenager er livets krydderi - i hvert fald er det surt, salt og sødt" 
ved psykolog Gitte Haag

Det kan være svært at være forældre til en teenager. Mange forældre bliver i tvivl, om de gør det rigtige: Hvornår skal man blande sig? Hvor går grænsen? Hvilke kampe skal kæmpes? Hvad hvis den unge ikke trives? Kan man opdrage en teenager? Kan man hjælpe, hvis man står på sidelinien som bedsteforælder eller ven? Må man bare vente på, at det går over?

Foredraget handler om unge, men også om voksne. Det handler om at forstå, at livet med en teenager sætter en ny dagsorden, men samtidig er en gave. Der er mulighed for indflydelse, især hvis vi begynder med os selv, og hvis vi griner lidt over hvor skørt det kan være. I foredraget giver Gitte Haag forældre til teenagere inspiration, konkrete ideer og værktøjer til at løse eller afværge konflikterne med teenagers - og ikke mindst en opfordring til at nyde samværet. 

Gitte Haag er psykolog, mor til 3, har i 30 år mødtes med børn, unge, voksne i behandling. Hun er forfatter til ”Forstå din teenager - og dig selv”, Gyldendal 2011, ”Når 2 bliver til 3”, Gyldendal 2006. Alle interesserede, konfirmandforældre og bedsteforældre kan være med.