Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Filmstudiekreds

MAR
18

Filmstudiekreds


Dato Torsdag d. 18. marts 2021, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sted Birkerød Sognegård, Kirkevej 2, 3460 Birkerød
Medvirkende
Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen & Inger Merete Hansen
Pris
50 kr.
Filmstudiekreds

”Druk” (dansk Oscarvindende drama fra 2020), instrueret af Thomas Vinterberg.
Vi kan alle gå i stå, sidde fast i en grå tilstand, hvor det kan være vanskeligt at genfinde gejsten, håbet og livsgnisten. Det kender flere til fra perioder og måske også i denne corona-tid. Midtvejskrisen handler Vinterbergs film på mange måder om. Fire gamle venner mødes og finder ud af, at de lider af det samme, mangel på livsgnist, ånd og inspiration og da også selv at være inspirerende. De følger nu den norske psykiater Finn Skårderups tanke om, at vi generelt ville blive en bedre udgave af os selv, hvis vi havde en halv promille alkohol i blodet. Et eksperiment de fire kaster sig ud i med forskellige virkninger og konsekvenser. En enkel og varm film om venskab og nærvær, samt modet til at finde livet på ny.  
Sidste gang håber vi på at kunne servere ost og rødvin. Husk 50 kr.

Alle aftener kl. 19.00 - 22.00 i Birkerød Sognegård. Her vises kvalitetsfilm af både nyere og lidt ældre dato, hver med deres bud på eksistentielle emner og etiske dilemmaer. Efter filmen er der god lejlighed til uddybning og debat.

Tilmelding sker enten på hjemmesiden eller til kirkekontoret på tlf. 45818822 eller til sognepræst Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen tlf. 29110040 eller til sognepræst Inger Merete Hansen på tlf. 26838104.