Julekoncert med 3Peatles

Dato Søndag d. 28. november 2021, kl. 16:00
Sted Birkerød Kirke, Henrik Gerners Vej 2, 3460 Birkerød
100 kr. som går ubeskåret til sognets julehjælp

Repeatles i trioudgave med intimkoncert i Birkerød kirke 28. november 2021 kl. 16.

”And so this is Xmas”

Repeatles har turneret land og rige tyndt i årevis og bandet har som gruppe spillet stort samtlige sange fra The Beatles vidunderlige sangskat.

Tre af medlemmerne spiller 1. søndag i advent en stribe Beatlessange udvalgt, så de egner sig for trio, dvs. to guitarer, keyboards og tre-stemmig sang.

Trioen vil bl.a. spille ballader både fra Beatlestiden og fra nogle af beatlernes solokarrierer.

Som publikum kommer man helt tæt på musikken og så at sige ind i The Beatles værksted og der bliver fortalt anekdoter både om The Beatles og Repeatles. Sidstnævnte har eksisteret i rigtig, rigtig mange år, faktisk mange flere år end The Beatles(!), og de deler ud af fælles oplevelser med løst og fast om årene på landevejene i ind- og udland.

En koncert med 3Peatles vil altid være garanti for et festfyrværkeri af god musik, nærvær, intensitet og spilleglæde.

Peter Smith, vokal og guitar

Brian Jensen, vokal og leadguitar

Asger Ahn, vokal og keyboards

Publikums reaktioner: Jørgen Hvejsel  anbefaler 3Peatles.

29. oktober kl. 06.56 ·

Super god huskoncert i går hos Pernille i Viby.

Dejlig stemning og musik

Pernille Brøndum føler sig pragtfuldt til mode.

29. oktober kl. 21.26 ·

Tak for en fantastisk weekend fyldt med den fedeste musik, det dejligste publikum og de skønneste musikere Asger AhnBrian Jensen og Peter Smith - tilsammen 3Peatles. Det blev som forventet en FEST - Tak af hjertet

Ulla Klitbøl‎ til 3Peatles

21. september ·

Tak til jer 3, for en herlig aften. Sikken en debut ❤️?

Anne Mette Lyhne‎ til 3Peatles

28. oktober kl. 17.05 ·

Fantastisk eftermiddag hos Pernille ??????????

Johnny Skrøder‎ til 3Peatles

23. september ·

Herlig hygge i Studie 10 med 3Peatles

Jens Jørgen Koefoed Dagens moderne udtryk er OMG, MSL - My Sweet Lord, det må være George Harrisons forløber....hvor var det godt. Når det og teknikken funkede, så var det englelyd.

Søren Mathiesen‎ til 3Peatles

22. september ·

Kære 3peatles, Tak for en helt igennem stor musikalsk oplevelse i dag i Studie 10! Forventninger var store og omgivelserne små, i sandhed en intimkoncert!!

Sætlisten var forventelig for de fleste numre, men sandelig var der overraskelser imellem.

Tom Søby

28. oktober kl. 18.19 ·

Endnu en suveræn stuekoncert hos Pernille med 3peatles ??

Niels Baatrup

28. oktober kl. 18.03 ·

En stor tak til alle jer, som mødte op til vores “Beatles-aften” ?. I var, sammen med bandet 3peatles, med til at skabe en forrygende stemning. Vi havde en helt igennem fantastisk aften - både før, under og efter koncerten ... Tusind, tusind tak ? ... 3peatles meldte ud efter koncerten, at I havde været et utroligt dejligt publikum at spille for - og håbede vi var med på at gentage succesen en anden gang, hvilket ikke er utænkeligt ? ... Med armene højt hævet over hovedet, siger vi tak for denne gang. Hilsen Per Sørensen og Niels Baatrup

Sanne Rubinke

Selv tak. Skøn aften i godt selskab og med super god musik. Alt i topklasse! Tak for indsatsen, I tre ??