Dato Torsdag d. 21. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sted Birkerød Sognegård, Kirkevej 2, 3460 Birkerød
Filmstudiekreds

Alle aftener kl. 19.00 - 22.00 i Birkerød Sognegård. Her vises kvalitetsfilm af både nyere og lidt ældre dato, hver med deres bud på eksistentielle emner og etiske dilemmaer. Efter filmen er der god lejlighed til uddybning og debat.

Tilmelding sker enten på hjemmesiden eller til kirkekontoret på tlf. 45818822 eller til sognepræst Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen tlf. 29110040 eller til sognepræst Inger Merete Hansen på tlf. 26838104.

D. 21. oktober ”The Mule” (amerikansk drama fra 2018), instrueret af Clint Eastwood, måske hans sidste film. En fortælling, der bygger på en aldrende blomsterhandlers historie.

Hvad gør man når, tiden er ved at løbe ud, og man kaster et blik tilbage på det levede liv, der måske ikke helt fremstår, som man gerne har villet det.

Det er Earl Stone, den gamle krigsveterans erkendelse, der frygtløst forsøger at råde bod på fortidens mangler, svigt og fejltagelser. Mon det lykkes ham? En rørende og melankolsk film, ikke uden humor.