Dato Torsdag d. 16. september 2021, Kl. 10:30 til kl. 14:00
Café udflugt

En rundvisning på Diakonissestiftelsen tager dig på en spændende historisk tur rundt i de 150 år gamle, imponerende bygninger.

Diakonissestiftelsen er en af Danmarks førende velfærdsaktører, som med sine 420 medarbejdere og 250 frivillige leverer omsorg, pleje og rehabilitering i form af hjemmehjælp, plejehjem, bofællesskaber for psykisk sårbare, hospice, udgående hospiceteam og mere til. ”Diakonissestiftelsen hviler på et folkekirkeligt grundlag, og vores medmenneskelige værdisæt udspringer af det kristne menneskesyn.”

Kom med bag kulissen og se det hele indefra - hvordan de gamle diakonisser boede, den nyrenoverede kirke og alterbrødsbageriet. Du vil også blive meget klogere på den moderne, rivende udvikling vi er i med nybygget hospice og opførelse af seniorboliger. Vi får en rundvisning og orientering om en af Danmarks førende velfærdsaktører, hvor diakoni – ”kirkens omsorgstjeneste” – er i fokus, afsluttende med frokost i Diakonistiftelsen kantine.

TILMELDING
Der kommer liste op i cafeen om tilmelding.

MØDESTED
S-togs-station Birkerød. Kl. 9.36.
Eller Sognegården kl. 9.30

TRANSPORT