Leje af sognegård

Lokaler i Birkerød Sognegård kan lejes til receptioner og sammenkomster i forbindelse med barnedåb, konfirmation, vielser og begravelseskaffe i Birkerød Kirke samt udvalgte folkekirkelige organisationer. Sognegården udlejes IKKE til private fester.

Der er mulighed for at leje halv og hele sal. Der er også adgang til have. Køkkenet er et serveringskøkken og kan IKKE anvendes til madlavning. Der er service til 100 personer. Ved leje indgår tillige leje af sognegårdens service, bestik, ovn, komfur, kaffemaskine, termokander, glaskander opvaskemaskine, køleskab og fryser.

Hel sal kan rumme maks. 100 personer til spisning. Halv sal er 40 personer til spisning.

Heldagsarrangementer

For heldagsarrangementer er priserne for leje af salen:

Hel sal …… 2450  kr.             Halv sal ….. 1850 kr.

Opdækningstillæg ….. 550 kr.
 (adgang er muligt fra kl. 18.00 dagen før)

Alle arrangementer skal sluttes senest kl. 22.00 (men der kan stilfærdig foretages oprydning frem til kl. 24.00).

Kortere arrangementer

For kortere arrangementer er priserne for leje af salen:

Hel sal …… 1250  kr.             Halv sal ….. 950 kr.

Leje til bisættelser / begravelser

Det koster ikke noget at leje salen til begravelseskaffe. Dette aftales ved samtale med præsten eller bedemand.

Leje til konfirmation

Der er muligt at leje salen i forbindelse med konfirmation i Birkerød Kirke. Da der er mange konfirmander kan du skrives på venteliste hvor der vil blive trukket lod ca. 1 år før konfirmationen.

For bookning af lokaler kontaktes kirkekontoret:
Birkerød Kirkekontor
Åbent mandag - torsdag fra kl. 10.00 - 13.00
E-mail: birkeroed.sogn@km.dk

Bookning sker KUN i forbindelse med bookning af et kirkeligt arrangement i Birkerød Kirke.

Når betalingen er modtaget er aftalen bekræftet. Derefter bedes du aftale tid til rundvisning og nøgleudlevering hos vores kirketjener:

Dorte Tvilling
Træffetid mandag – onsdag kl. 09:00-15:00