Retræte betyder at trække sig tilbage for en tid og er kendt i den kristne tradition helt tilbage til Jesus selv. Ved at trække sig tilbage fra den travle og ofte hektiske hverdag, gives anderledes mulighed for at nå ind til det væsentlige i tilværelsen, lytte sig ind til livets puls, til Guds åndedrag i opmærksomhed på det, vi grundliggende lever af og på. Det sker i stilhed, bøn og meditation. Retræte er både fordybelse, åndelig opladning og fornyelse.

Birkerød kirke og Bistrup kirke afholder weekendretræte          d. 23-24. november på Smidstrup Strand

En weekend til fordybelse, indre ro og opladning i de smukke omgivelser på Skt. Lukas Stiftelsens Refugium ved Smidstrup Strand. Begrænset antal pladser, egenbetaling.
Tilmelding til enten sognepræst Inger Merete Hansen på tlf. 26838104 imh@km.dk eller til sognepræst Charlotte Nørballe, tlf. 45821670, ckn@km.dk. Se senere på sognenes hjemmesider