Retræte

En unik mulighed for at forberede julen på en ny og anderledes måde

Fællesretræte for Bistrup Kirke og Birkerød Kirke på Smidstrup Strand 23 & 24. november 2019
ved sognepræsterne Charlotte Nørballe og Inger Merete Hansen.

Retræte betyder at trække sig tilbage for en tid og er kendt i den kristne tradition helt tilbage til Jesus selv. Ved at trække sig tilbage fra den travle og ofte hektiske hverdag, gives anderledes mulighed for at nå ind til det væsentlige i tilværelsen, lytte sig ind til livets puls, til Guds åndedrag i opmærksomhed på det, vi grundliggende lever af og på. Det sker i stilhed, bøn og meditation. Retræte er både fordybelse, åndelig opladning og fornyelse.

Advent er hjertets, sindets og sjælens forberedelse på det forunderlige budskab, at Gud kom til verden for at tænde lys på selv det mørkeste sted, lade sig føde i det mest urolige hjerte og dele sit liv og sin virkelighed med os.
Retræte betyder ”tilbagetrækning” og har i den kristne tradition rødder helt tilbage til den tidlige kristne tros praksis. Ved at trække sig lidt tilbage fra det daglige liv, dets mange impulser og krav, gøres der plads til at lytte og blive mere åben over for Guds ord.

Gennem meditation, fordybelse og samtaler med udgangspunkt i bibelske tekster nærmer vi os julens budskab, det fredfyldte lys i livets mørke.

Egen betaling 1200,-. Begrænset deltagerplads. Tilmelding til senest 15. oktober
Charlotte Nørballe, ckn@km.dk tlf.27844853 og/eller Inger Merete Hansen imh@km.dk tlf.45814060

Tilmelding sker til Bistrup Kirke her!